Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-υπεράσπισης των δέντρων της οδού Χρυσοπηγής

Κανένα σχόλιο

Στη σημερινή κατάσταση που βιώνουμε, με την κλιματική αλλαγή, τους θανάτους από τον καύσωνα το καλοκαίρι και τη συνολική οικολογική κρίση, είναι απαραίτητος ο αγώνας για τη σωτηρία ακόμα και ενός δέντρου. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για την ιστορική δεντροστοιχία της οδού Χρυσοπηγής, της οποίας πάρα πολλά δέντρα όχι μόνο απειλούνται από τα εκτελούμενα εκεί έργα (ανάπλαση του δρόμου, υλοποίηση πολεοδομικού σχεδίου), αλλά ταυτόχρονα και άλλα κόβονται καθημερινά χωρίς κανένα σοβαρό λόγο.

Προσπαθώντας να σώσουμε κατά το δυνατόν τη δεντροστοιχία καλούμε όχι μόνο τους κατοίκους της περιοχής αλλά και όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες και τις περιβαλλοντικές ομάδες των Χανίων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 23 Ιουλίου ώρα 7.00 μ.μ. στην οδό Χρυσοπηγής μπροστά στο ΙΝΚΑ.

"Sponsored links"

  • ΝΑΙ στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ του δρόμου της Χρυσοπηγής, αλλα ΜΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ
  • ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ στην πόλη με ΝΕΑ ΠΑΡΚΑ και ΔΕΝΤΡΟΣΤΟΙΧΙΕΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις