Ο πρέσβης της Ουγγαρίας στα γραφεία της Περιφέρειας

Κανένα σχόλιο

Με τον πρέσβη της Ουγγαρίας κ. Jozsef Toth συναντήθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης , ο Γενικός Γραμματέας κ. Σεραφείμ Τσόκας.
Κατά τη συνάντηση οι δυό άνδρες συζήτησαν διμερή θέματα και επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους για εποικοδομητική συνεργασία σε διάφορους τομείς. Στην κατεύθυνση αυτή, εξετάστηκαν τα περιθώρια ενίσχυσης της συνεργασίας για την προώθηση κρητικών προϊόντων στην αγορά της Ουγγαρίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον τομέα του τουρισμού και στη δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας ενώ αντάλλαξαν και δώρα . Τον πρέσβη συνόδευε στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης ο πρόξενος της Ουγγαρίας στην Κρήτη κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live