Έτοιμο να παραιτηθεί για το εφετείο και το Δημοτικό Συμβούλιο Σούδας

Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σούδας με την με αριθμό 49/05 Απόφαση του για το θέμα του Εφετείου Κρήτης αποφάσισε τα εξής:

  1. Δηλώνει ότι αποδέχεται το «Πρωτόκολλο Τιμής & Αξιοπρέπειας» που υπογράφηκε την 10η Δεκεμβρίου 2001, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων, από τους Βουλευτές, το Νομάρχη, τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους των φορέων του Νομού.
  2. Οι παραιτήσεις των μελών του Σώματος, είναι στη διάθεση του Δημάρχου για το σκοπό αυτό, εάν απαιτηθεί και αφού προηγηθούν οι ανάλογα οι παραιτήσεις αιρετών από τα πάνω προς τα κάτω, σε επίπεδο Νομού.
  3. Εκδίδει το παρακάτω ψήφισμα:

Διαμαρτύρεται έντονα για την αδικαιολόγητη εμμονή στη διάσπαση του Εφετείου Κρήτης το οποίο εδρεύει στα Χανιά από την ίδρυση του και τη δημιουργία νέου Εφετείου στο Ηράκλειο.

"Sponsored links"

Μια τέτοια ενέργεια:

  1. είναι αντίθετη με την ισόρροπη ανάπτυξη των Νομών της Κρήτης.
  2. την ώρα που η Κυβέρνηση συζητά το νέο σχέδιο Διοικητικής μεταρρύθμισης, («Καποδίστριας -2»), το οποίο προβλέπει τη σύμπτυξη Δήμων, Νομαρχιών και Περιφερειών της Χώρας, με αιτιολογικό την καλύτερη, γρηγορότερη και αρτιότερη παροχή Υπηρεσιών στον Πολίτη, είναι απαράδεκτη, ανακόλουθη και ξένη προς τη φιλοσοφία αυτή, η διάσπαση του Εφετείου Κρήτης που επιχειρείται.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις