Εκλογές στο Σωματείο του ΟΑΔΥΚ

Κανένα σχόλιο

Μετά τις εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, αναδείχθηκε ομόφωνα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από τους : Στέλιο Καλαιτζάκη, πρόεδρο, Στρατή Σαριδάκη Αντιπρόεδρο, Σαριμανώλη Μάκη Γραμματέα, Χριστίνα Ανδρεαδάκη ταμία, Βασίλη Σιμιτζή, Γιάννη Λυραντωνάκη και Δημήτρη Σαρτζετάκη μέλη.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Στέλιος Λαμπαθάκης, Χαιδεμενάκης Μανώλης και Κοτσιφάκη Ελένη.

"Sponsored links"

Οι αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο είναι οι : Γιώργος Χαριτάκης και Μανωλεδάκης Μανώλης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων έχει ως όραμα την υγιή βιωσιμότητα του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, που θα βασίζεται στην παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών ποιότητας στη μελέτη και κατασκευή έργων υποδομής, τη διαφάνεια και αξιολόγηση του αποτελέσματος της παρέμβασης στην υλοποίηση των αναπτυξιακών ευρωπαϊκών προγραμμάτων την συμπίεση του κόστους και το σεβασμό στο περιβάλλον στη διαχείριση του υδατικού δυναμικού της Δυτικής Κρήτης.

Επίσης έχει ως στόχο την πραγματική ανταμοιβή των εργαζομένων για την εργασία που προσφέρουν καθώς και συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία, διεκδικήσεις που θα γίνουν πραγματικότητα με την αυξημένη παραγωγικότητα και την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην παραγωγή του έργου μέσα από την αξιόλογη και την οργανωτική ανασυγκρότηση του Οργανισμού.

Τέλος, θα αναζητήσει την ενδυνάμωση της εσωτερικής συνοχής των συναδέλφων με εκδηλώσεις και εναλλακτικές προτάσεις.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις