Το κατεστραμμένο από φωτιά εργοστάσιο της Varxil επισκέφτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε την Τετάρτη 27/8 το κατεστραμμένο από τη φωτιά εργοστάσιο της VARXIL στο Καστέλλι Κισάμου. Συναντήθηκε με εκπρόσωπο της διοίκησης και είχε επαφές με εργαζόμενους στην επιχείρηση. Έλαβε τη διαβεβαίωση ότι κανείς εργαζόμενος δε θα απολυθεί και ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη σύντομη επαναλειτουργία του εργοστασίου στην ευρύτερη περιοχή. Στη συνέχεια υπήρξε επαφή με εργαζόμενους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων θα συμβάλλει με κάθε τρόπο ώστε:

"Sponsored links"

  • Να εξασφαλιστεί η δουλειά όλων των εργαζόμενων.
  • Να επαναλειτουργήσει η επιχείρηση στην περιοχή της Κισάμου τηρώντας όλες τις περιβαλλοντικές προϋποθέσεις, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ικανοποιητικές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους.
  • Να αποκατασταθεί περιβαλλοντικά η περιοχή του καμένου εργοστασίου.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live