Έκθεση για τον παλιό Βάμο

Κανένα σχόλιο

Απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Βάμου λειτουργεί έκθεση με σκίτσα στα οποία απεικονίζεται η αρχιτεκτονική, η επαγγελματική και η κοινωνική ζωή που επικρατούσε στην πρωτεύουσα της Επαρχίας Αποκορώνου , τον Βάμο, τον 19ο και 20ο αιώνα. Όλα τα έργα της εκθέσεως είναι δημιουργήματα του Βαμιανού σκιτσογράφου Μενέλαου Κατσούλη. Η έκθεση λειτουργεί τις ώρες: 10.00 έως 13.00 και θα παραμείνει ανοικτή όλο το Καλοκαίρι μέχρι τέλος Αυγούστου.

Το σύνολο των εσόδων της εκθέσεως θα δοθούν στο Κοινωφελές ίδρυμα «Αγία Σοφία» για την οικονομική στήριξη του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις