Ήθελαν να κλέψουν κρι – κρι από το δημοτικό κήπο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σε μία ασυνήθιστη ζωοκλοπή προσπάθησαν να προβούν δύο άνδρες στα Χανιά. Μπήκαν μέσα στον δημοτικό κήπο και παρά την παρουσία των δημοτικών υπαλλήλων πήγαν να κλέψουν… δύο κρι-κρι.

Κάποια στιγμή ένας δημοτικός υπάλληλος έκανε την περιπολία του και κατά τύχη είδε δύο άνδρες να έχουν πηδήξει από τους συρμάτινους φράχτες και να προσπαθούν να κλέψουν τους δύο Κρητικούς αίγαγρους – τα πασίγνωστα κρι-κρι – τα οποία φιλοξενούνται στον κήπο, ως δείγμα της κρητικής πανίδας.

Ευτυχώς για τα ζώα, μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία του δημοτικού υπαλλήλου, εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και το έβαλαν στα πόδια. Παρά την προσπάθειά του να τους καταδιώξει και να τους πιάσει, αυτοί μπόρεσαν και διέφυγαν. Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια Χανίων που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους, χωρίς όμως να ανακαλύψει τα ίχνη τους.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις