13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ήρθε η μαμά – Μέρκελ να νουθετήσει τα χαζά (Γιατί έτσι μας βλέπει)

Ημερομηνία:

Και είπε: «Να δοθεί το όνομα Β. Μακεδονία στα Σκόπια για να μπουν στο ΝΑΤΟ».

Και μεις την ρωτάμε: «Ώω καλή μας μαμά, πόσο στοργική είστε! Με νουθεσίες σοφές. Γεμάτες αθωότητα και καλοσύνη! Ώω, καλή μας μαμά, γιατί όμως εξήγησέ μας, γιατί τα Σκόπια πρέπει αποκλειστικά να ονομασθούν Μακεδονία για να μπουν στο ΝΑΤΟ; Δηλαδή: Το ΝΑΤΟ είναι ερωτευμένο, αρχαιόφιλο, θαυμαστής των αρχαίων Ελληνικών φυλών, θαυμαστής της Ελληνικής Μακεδονίας κα θέλει απαραιτήτως για να καταδεχθεί να τα βάλει τα Σκόπια στη συμμαχία του, να ονομασθούν Μακεδονία;

Βρεέ, τι πάθαμε με την Μακεδονία! Και οι λαοί που κατοικούν στα Σκόπια, οι Αλβανοί, οι Ρομά και οι Σλαύοι θα τους υποχρεώσει ν’ αρνηθούν την καταγωγή τους και να δηλώσουν άλλη ταυτότητα; Και η Μακεδονία η πατροπαράδοτη πως θα λέγεται; Οι βιομμηχανίες της πως θα λέγονται; Οι κάτοικοί της πως θα λέγονται; Η ιστορία της, απ’ την αρχαιότητα έως σήμερα πως θα λέγεται; Εμείς εδώ, είμαστε Κρητικοί Έλληνες. Δεν λέω πως δεν έχομε υποστεί προσμίξεις με άλλες φυλές. Όμως αυτό δεν αναιρεί πως είμαστε Κρητικοί Έλληνες. Οι Μακεδόνες Έλληνες τι θα ‘ναι μετά την υπογραφή της συμφωνίας; Μακεδόνες Σκοπιανοί;

Βιάζετε τον λαό της Ελλάδας και βιάζετε και τον λαό των Σκοπίων. Με συνεργάτες στον βιασμό, τους κυβερνήτες της Ελλάδας και των Σκοπίων και με αρχιμάγειρους των «μαγειρεμάτων» το ΝΑΤΟ και την Γερμανία. Ο καθένας απ’ αυτούς αποκλειστικά για τα δικά τους συμφέροντα.

Αλήθεια καλή μας μαμά Μέρκελ γιατί μου θυμίζετε το παραμύθι; Αυτό του κακού λύκου που λέει στα αθώα (χαζά) αρνάκια:

«Ανοίξτε καλά μου αρνάκια, είμαι φίλος σας εγώ, ανοίξτε λίγο το σπιτάκι σας να χωθώ και γώ λιγάκι μην κρυώνω. Ανοίξτε λίγο ακόμα, να βάλω το χεράκι μου. ανοίξτε λίγο ακόμα να βάλω το ποδαράκι μου να μην κρυώνω. Φίλος σας είμαι, μη με αφήνετε να κρυώνω. Ανοίξτε λίγο ακόμα και τσούπ! Χώνομαι όλος και σας τρώγω χαζά αρνάκια!»

Αυτό μας θυμίζει η μαντάμ Μέρκελ όπως την έλεγε και ο Τσίπρας όταν το έπαιζε Τσε! Προ καρέκλας!

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ