Ήρθε στα Χανιά ο Κουτσούμπας, τα είπε καλά – καλά για τη Σούδα κι έριξε και ένα χορό | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε το Σάββατο στη συνεστίαση της Τ.Ε. Χανίων στο κέντρο “Αλκυών” στο Μάλεμε και είπε πολλά για τις βάσεις της Σούδας και τον ρόλο τους

Ανέφερε ότι μόνο μέσα στο 2016 η Σούδα φιλοξένησε 122 πολεμικά πλοία του αμερικάνικου ναυτικού, προσγειώθηκαν 7.041 πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και από τη βάση πέρασαν 21.802 στελέχη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ σημειώνοντας ότι:

“Από μόνο του το παράδειγμα της βάσης της Σούδας, μπορεί σήμερα να προβληματίσει όλους όσους εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ”

"Sponsored links"

Αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο που έχει η βάση στις πολεμικές συρράξεις σημειώνοντας τη μεταφορά πυρομαχικών και πυραύλων από τα υπόγεια τούνελ στο Μαράθι σε πλοία του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού ενώ στάθηκε και στον ιδιαίτερα σημαντικά ρόλο του “Πεδίου Βολής Κρήτης” που είναι μόνο κατ’ όνομα κρητικό αφού ο αληθινός τίτλος του είναι “Εγκατάστασης Βολής Πυραύλων του ΝΑΤΟ” (NAMFI).

Σημείωσε ότι βρίσκεται σε μία ευαίσθηση περιοχή και αποτελεί “ένα από τα ελάχιστα πεδία βολής στον κόσμο που μπορεί να παρέχει σχεδόν κάθε τύπο δράσεων στο έδαφος, την επιφάνεια και τον αέρα.”

Όμως, όταν τελείωσε η ομιλία δεν τελείωσε και η βραδιά αφού ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ να πρωταγωνιστεί αφού έσυρε τον χορό επιδεικνύοντας μάλιστα και χάρη.

Δείτε το βίντεο:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις