Ήρθε στο Ηράκλειο για δουλειά, οι εργοδότες εξαφανίστηκαν, και κατέληξε να κοιμάται στα παγκάκια

Κανένα σχόλιο

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να φορά γραβάτα και η κυβέρνηση να γιορτάζει την έξοδο από τα μνημόνια, αλλά για ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων αυτής της χώρας όλες αυτές οι εικόνες μοιάζουν βγαλμένες από ένα παράλληλο σύμπαν.

Χαρακτηριστική είναι και η παρακάτω ιστορία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της “Κίτρινης Αποστολής”.

Γυναίκα με ανηλικο παιδί ανταποκρίθηκε σε αγγελία για δουλειά, ήρθε στο Ηράκλειο, όμως οι άνθρωποι που είχαν βάλει την αγγελία δε σήκωναν καν το τηλέφωνο.

"Sponsored links"

Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες ημέρες να μείνει από λεφτά και να αναγκάζεται να κοιμάται σε ένα παγκάκι μαζί με το 14χρονο παιδί της.

Κάποιοι που την είδαν να κλαίει ενδιαφέρθηκαν και της πλήρωσαν ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο της πόλης, όμως μέσω της “Κίτρινης Αποστολής” γίνεται έκκληση για στήριξη της γυναίκας και του παιδιού της με προσφορά δουλειάς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις