Μουσικοφιλολογική βραδιά την Τετάρτη στο Παλιό Λιμάνι

Κανένα σχόλιο

«Ποιητικές Θαλασσογραφίες» είναι ο τίτλος μουσικοφιλολογικής βραδιάς, που διοργανώνουν η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών νομού Χανίων και ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» την Τετάρτη 2 Ιουλίου και ώρα 9.30μ.μ. στη μικρή πλατεία ανάμεσα στο Γιαλί Τζαμισι και το κατάστημα Αρωμα (Ενετικό Λιμάνι). Θα ακουστούν ποιητικά κείμενα για τη θάλασσα μεγάλων ελλήνων λογοτεχνών. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική υπόκρουση και παράλληλα προβολή διαφανειών από το φωτογραφικό τμήμα του Συλλόγου «ΙΡΙΣ».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, το Δήμο Χανίων και το Ναύσταθμο Κρήτης, και είναι ενταγμένη στα πλαίσια της Ναυτικής Εβδομάδας 2008. Απαγγελίες θα κάμουν η προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης Ζαχαρένια Σημανδηράκη και ο προϊστάμενος της ΕΡΑ Χανίων Βασίλης Γκούστης. Πιάνο και πλήκτρα θα παίξει ο Ευριπίδης Σταματίου και βιολί ο Κώστας Έντμοντ Αλέξι. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Διευθυντής Πολιτισμού της Νομαρχίας Δημήτρης Νικολακάκης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις