Ψήφισμα συμπαράστασης περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κρήτης στον αγώνα της Ένωσης Αστυνομικών Νομών Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Η διασφάλιση της ζωής, της τιμής και της περιουσίας των πολιτών αποτελεί για σας υπέρτατο καθήκον. Ο αγώνας σας καθημερινός, αδιάκοπος με αγάπη προς τον άνθρωπο. Ο τραυματισμός ακόμη και ο θάνατος συναδέλφων σας αποτελεί πια συχνό και συνάμα οδυνηρό φαινόμενο με απροσδιόριστες παρενέργειες για το μέλλον του κλάδου σας. Η σημερινή κυβέρνηση αδυνατεί να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος.

enstoloi Οι συνθήκες άσκησης των καθηκόντων σας, ιδιαίτερα στο νησί σας, είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε επικίνδυνες για τη ζωή και την ακεραιότητά σας. Σήμερα η πολιτεία οφείλει να σκύψει με σεβασμό στα θεσμικά, εργασιακά και οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η ενδυνάμωση του ρόλου σας θα σας καταστήσει περισσότερο αποτελεσματικούς προς όφελος της κοινωνίας την οποία υπηρετείται με αυταπάρνηση.

"Sponsored links"

Η δικαίωση του αγώνα σας αποτελεί δέσμευση για το ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά ενάντια στο έγκλημα, στη δολιοφθορά και στη βία παρ’ ότι η γενική τάση χαλαρότητας και εγκατάλειψης των αυστηρών κανόνων και αρχών του δικαστικού συστήματος σε ορισμένες περιπτώσεις μειώνουν το έργο σας.

Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κρήτης συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχετε εξαγγείλει για τις 30 Ιουλίου 2008 στο Ηράκλειο, στην πλ. Ελευθερίας και συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα σας. Θα παραμείνομε δίπλα σας μέχρι την τελική επίλυση όλων των ζητημάτων που σας αφορούν.

ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ, ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις