Επιστολή στον περιφερειάρχη για την κατασκευή του αρδευτικού έργου Ροδοβανίου

Κανένα σχόλιο

Κύριε Περιφερειάρχη, στις 16/07/08 δεκαοκτώ (18) Ροδοβανιώτες ιδιοκτήτες 9.000 ελαιοδέντρων και πολλών χιλιάδων στρεμμάτων αγροτικών εκτάσεων στη θέση «Πατέρα Λάκκος», απευθυνθήκαμε με επιστολή μας ενυπόγραφη σ’ εσάς και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ν. Χανίων προκειμένου να καταγγείλουμε την απόλυτη αυθαιρεσία που επικρατεί από πλευράς Δήμου και Εργολάβου στην κατασκευή του αρδευτικού έργου Ροδοβανίου που δυστυχώς ολοκληρώνεται εγκαταλείποντας κυριολεκτικά τεράστιες περιοχές και καλλιέργειες εκτός δικτύου, μεταξύ των οποίων και την περιοχή «Πατέρα λάκκος».

Δυστυχώς από εσάς μέχρι σήμερα δεν πήραμε καμιά απολύτως απάντηση έστω τυπική. Πήραμε μόνο μία, άνευ περιεχομένου απαντητική επιστολή από τον μελετητή του έργου ΟΑΔΥΚ ο οποίος μάλλον περιπαιχτικά μας παραπέμπει στον Δήμο, δηλαδή στον ηθικό αυτουργό του προβλήματος.

"Sponsored links"

Επειδή θεωρούμε ευθέως προβληματική τη συμπεριφορά σας απέναντι στα φυσικά πρόσωπα που υπογράφουν την καταγγελία αλλά και άκρως απαξιωτικό τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν πλέον οι θεσμοί στη χώρα μας, απέναντι σε φαινόμενα κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης που συνιστούν αυθαιρεσία, διαμαρτυρόμαστε έντονα και καθιστούμε σαφές τόσο σ’ εσάς όσο και στο εποπτεύον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στο οποίο κοινοποιούμε την παρούσα διαμαρτυρία ότι, δεδομένης πλέον της επιδεικτική αδιαφορίας της κρατικής διοίκησης, δεν έχουμε άλλη επιλογή από την άμεση προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στα Πολιτικά Κόμματα, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι μόνο…

Θέλουμε επίσης κ. Περιφερειάρχη να παρατηρήσουμε δεδομένου ότι πέντε χρόνια τώρα στη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στην Κρήτη, δεν γνωρίζετε που βρίσκεται και σε τι κατάσταση είναι το Δημοτικό Κατάστημα «Ανατολ. Σελίνου».

Το γεγονός και μόνο αυτό αποτελεί ισχυρή ένδειξη του χαλαρού ενδιαφέροντος του κράτους σε μια φθίνουσα και φτωχή, πλην όμως πανέμορφη και ιστορική περιοχή του Ν. Χανίων, που σε διαφορετικές συνθήκες έχει τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης.

Βιττωράκης Ιωάννης

Δημοτικός Σύμβουλος Ανατολ. Σελίνου

Ροδοβάνι

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις