Ψυχική και Πνευματική Όαση «Οι Άγγελοι της Γης»

2 Σχόλια

Έκλεισε προχθές ο κύκλος της έκθεσης του Βασίλη Καμπόλη. Η προσέλευση του φιλότεχνου κοινού της πόλεως του Ηρακλείου και όχι μόνο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Περισσότεροι από δύο χιλιάδες επισκέπτες στο μικρό διάστημα των δώδεκα ημερών που διήρκησε η έκθεση. Η υποδοχή και τα σχόλια του κοινού ήταν διθυραμβικά. «Οι Άγγελοι της Γης» μίλησαν στην ψυχή μας μεταφέροντας ως άλλοι αγγελιαφόροι εικόνες και νοήματα που το καθημερινό άχθος μάς στερεί.
Η μυσταγωγία και η συγκίνηση κυριάρχησαν στο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου.

Τα έργα, η παρουσίαση, το σκηνικό, η μουσική υπόκρουση που επιμελήθηκε η μουσικολόγος κυρία Πάτρα Φαρσάρη και ο ίδιος ο χώρος της Βασιλικής μάς χάρισαν στιγμές ψυχικής ανάτασης και αγαλίασης.

"Sponsored links"

Ο Βασίλης Καμπόλης ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο κ. Κουράκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καρατζάνη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών κ. Δροσίτη και όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 Σχόλια

  1. Αρης Γέρος

    ο Βασίλης Καμπόλης κατ’ εμένα είναι ο μόνος νεοέλληνας ζωγράφος που μιλάει στην ψυχή μας.

  2. Αρης Γέρος

    ο Βασίλης Καμπόλης κατ’ εμένα είναι ο μόνος νεοέλληνας ζωγράφος που μιλάει στην ψυχή μας.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live