Καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των αθλητικών υποδομών που βρίσκονται στο Δήμο Ακρωτηρίου

Κανένα σχόλιο

Απάντηση στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης αναφορικά με τη σημαντική καθυστέρηση που καταγράφεται στην ολοκλήρωση των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων που βρίσκονται στο Δήμο Ακρωτηρίου και πιο συγκεκριμένα για το κλειστό Κολυμβητήριο και το Ποδηλατοδρόμιο, έδωσε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κ. Γ. Ιωαννίδης.

Στην απάντηση του κ. Ιωαννίδη τονίζονται τα εξής:

"Sponsored links"

  • Για την κατασκευή Ποδηλατοδρομίου

Το ποδηλατοδρόμιο έχει κατασκευαστεί κατά 80%. Ο Ανάδοχος του έργου έχει δηλώσει διακοπή των εργασιών λόγω μη εξόφλησης λογαριασμών.
Η καθυστέρηση εξόφλησης του αναδόχου οφείλεται σε προσωρινή οικονομική στενότητα υλοποίησης του προγράμματος, αλλά έχει προγραμματιστεί η εξόφληση του.

  • Για την κατασκευή Κλειστού Κολυμβητηρίου

Το Κολυμβητήριο έχει κατασκευαστεί κατά 98%. Απομένουν οι οριστικές συνδέσεις με ΔΕΗ και αποχέτευση και οι προβλεπόμενες δοκιμές λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου, οι τοπικοί φορείς (Πολυτεχνείο κ.λ.π.) ζήτησαν πρόσθετες εργασίες που αφορούν στην κατασκευή κυκλοφοριακού κόμβου και εξωτερική περίφραξη. Οι εργασίες αυτές δεν είναι ενταγμένες στο συμβατικό αντικείμενο, εξετάζεται όμως η αναγκαιότητα κατασκευής τους και η δυνατότητα ενσωμάτωσης τους στη σύμβαση τόσο οικονομικά όσο και από πλευράς νόμων δημοσίων έργων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις