Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την κατάθεση προϋπολογισμού 2009 από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Διαμαρτυρόμεθα για την φορολογική επιδρομή εις βάρος μας και την κατάρρευση του ασφαλιστικού μας οργανισμού Ο.Α.Ε.Ε.

Ζητάμε για το ασφαλιστικό: Σταθερή και θεσμοθετημένη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, όχι μόνο για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών, αλλά και την συνεχή βελτίωση ποιοτικά των Αυτοαπασχολούμενων που είναι ιδιαίτερα υποβαθμισμένοι. Ακόμη να σταματήσει η αδικία διαδοχικής ασφάλισης. Άμεσα να εκπληρώσει την δέσμευση της η Κυβέρνηση προβαίνοντας στην κάλυψη των ελλειμμάτων των ταμείων που ενοποιήθηκαν στον ΟΑΕΕ το 2007 (ΤΕΒΕ –ΤΑΕ- ΤΣΑ) και των νέων ταμείων (ΤΑΝΠΥ – Ταμείο πρόνοιας ξενοδόχων και ΤΑΠΕΑΠΙ, που προστέθηκαν με τον τελευταίο νόμο 3655/2008.

"Sponsored links"

Αλλαγή με βελτίωση των όρων συνταξιοδότησης για τους μετά το 1993 ασφαλισμένους μικρομεσαίους ΕΒΕ. Επαναφορά της Αιρετής Διοίκησης, καθώς και επαναφορά του θεσμικού πόρου από ίδιες παρακρατήσεις για την λειτουργία των νομίμων συνδικαλιστικών οργανώσεων των συνταξιούχων.

Για το φορολογικό ζητούμε:

  • Φορολογική δικαιοσύνη μέσα από ένα σύγχρονο και σταθερό φορολογικό πλαίσιο, όχι αιφνιδιασμούς στην φορολογία με κεφαλικούς φόρους.
  • Ναι στο αφορολόγητο όριο των 10.500 €
  • Άμεσα να αποσυρθεί το άρθρο 14 του νόμου 3697/08
  • Στοπ οι φορολογικές αδικίες, οι ασφαλιστικές ανισότητες.
  • Ψάξτε αλλού για φοροδιαφυγή, εκεί που πρυτανεύει η παρανομία, στην διακίνηση των προϊόντων και όχι στο νόμιμο στεγασμένο εμπόριο.

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Μπουντρογιάννης

Ο Γ. Γραμματέας

Σήφης Κουρομιχελάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις