Ελλιπής η προστασία του προσωπικού και η φύλαξη των χώρων του Νοσοκομείου

Κανένα σχόλιο

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων  — Ο Σύλλογος εργαζομένων μετά τα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν, με την διάρρηξη πού έγινε στα ντουλάπια των συναδέλφων που εργάζονται στο υπόγειο του Νοσοκομείου μας, την νύκτα 3/8/08. Όπως επίσης ότι στους χώρους του Νοσοκομείου διανυκτερεύουν αρκετοί Ναρκομανείς σε διάφορους καναπέδες ακόμα και στο κυλικείο. Μας έγινε καταγγελία ότι σε τουαλέτες γίνετε χρήση ναρκωτικών σε ενέσημη μορφή. Στα επείγοντα έχουν δημιουργηθεί αρκετά επεισόδια με βίαιη συμπεριφορά προς το Ιατρικό και το προσωπικό των ΤΕΠ.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε τέτοια φαινόμενα. και ζητάμε.

"Sponsored links"

  1. Άμεση προστασία και φύλαξη σε όλους στους χώρους του Νοσοκομείου. Ο χώρος του Νοσοκομείου δεν προστατεύετε με ένα άτομο προσωπικό ασφαλείας και ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες και να υπάρχει πρόσβαση από αρκετές πόρτες προς στους χώρους του Νοσοκομείου.
  2. Άμεση σύγκληση όλων των Υπευθύνων προς συζήτηση και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την Φύλαξη του Νοσοκομείου και την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των Εργαζομένων.

Το Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις