Τα αιτήματα των Συνταξιούχων Εμπόρων ΤΑΕ στην Υπουργό Απασχόλησης

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων ΤΑΕ Δυτικής Κρήτης έστειλε επιστολή προς την Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα. Φάνη Πετραλιά με θέμα «Διοίκησης Ο.Α.Ε.Ε επαναφορά κρατήσεων εις τους συν/χους δια τροποποιήσεως του νόμου και περιουσιακά στοιχεία αναλυτικώς κινητής και ακινήτου περιουσίας Τ.Ε.ΒΕ. Τ.Α.Ε και Τ.Σ.Α και αριθμόν συνταξιούχων εν ενεργεία κατά την ημέρα της συντονίσεως εις Ο.Α.Ε.Ε» στην οποία αναφέρει:

sinta3iouxoi Κυρία υπουργέ, όπως γνωρίζετε καταργήσατε την παράγραφων 1 άρθρου 11 νόμου 2676/1999 που η διοίκηση ήτο αιρετή και την μετατρέψατε διοριστέα με την τροποποίηση 3655/3-4-08 άρθρου 22 σύνθεση του Δ. Σ. οι προτάσεις γίνονται από την οργάνωση όχι από την βάση και εις περίπτωση που δεν θα γίνουν προτάσεις ο υπουργός απασχόλησης και Κοινωνικής προστασίας προβαίνει στο διορισμό κατά την κρίση του από οικίες οργανώσεις.

"Sponsored links"

Καταργήσατε την εισφορά των συνταξιούχων Προς τους φορείς του και με άρθρον 147 παράγραφον 3 αναφέρονται ότι μπορεί να κρατηθούν εισφορές εφόσον υποβάλλονται υπεύθυνα δηλώσεις νόμος 1599/1986 ΦΕΚ 75 και οι οργανώσεις να υποβάλουν αναλυτικές καταστάσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν 400.000 περίπου υπεύθυνες δηλώσεις του νόμου. Γιατί τόση γραφειοκρατία.

Σας κάνω γνωστό αριθμό π1α/ΓΠ 9849 5/2/2007 καθορισμός των όρων των προ υποθέσεων που αφορά την απόδοση στην ανώτατη συνομοσπονδία πολυτέκνων Ελλάδος /ΑΣΠΕ/ της προβλεπόμενης εκ του άρθρου 16 Ν. 3454/2008 παρακρατησια άρθρου 1 ο οργούνισμα όρια που ενεργεί ως εντυποδοχεος του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 1 του Ν. 3454/2006 παρακρατεί μηνιαίως του ποσού αυτού το αποδίδει στην ανώτατη συν/δια πολυτέκνων ΑΣΠΕ.

Μπορείτε και εσείς να τροποποιήσετε δια τροποποίησης του σχετικού νόμου αλλώς αι οργάνωσης των συν/χων θα διαλυθούν.

Παρακαλούμε να μας γνωρήσετε αναλυτικώς την κινητή και ακίνητη περιουσία κάθε ταμείου ΤΕΒΕ ΤΑΕ & ΤΣΑ 31/12/2006 και αναλυτικώς τα ενεργά μέλη και συν/χους κατά την ημέρα της συνενώσεως εις ΟΑΕΕ σας

Σας ευχαριστούμε

Κατ’ εντολή του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ε. Καλλιγέρης

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live