Συνεργασία για την πάταξη της νοθείας στο γάλα μεταξύ Νομάρχη Ρεθύμνου και ΕΛΟΓ

Κανένα σχόλιο

O Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργης Παπαδάκης, είχε συνάντηση με το Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος (ΕΛΟΓ) και την Γενική Δ/ντρια κ. Σ.Τζαβέλα. Όπως είναι γνωστό, ο ΕΛΟΓ ο οποίος είναι ένας οργανισμός που σχετίζεται με την ποιότητα και την πιστοποίηση γαλακτοκομικών προϊόντων, έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και το τοπικό του παράρτημα στην Κρήτη εδρεύει στο Ρέθυμνο. Η συνάντηση με τον Νομάρχη Ρεθύμνου είχε σκοπό την ενημέρωση του και τη διεύρυνση συνεργασίας για την πάταξη της νοθείας του γάλακτος και την αύξηση των ελέγχων στη διακίνηση του.

Όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΛΟΓ κ. Π. Φάσσας τον κ. Νομάρχη η ποιότητα του γάλακτος σε επίπεδο Νομού αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης είναι κατά πολύ υψηλότερη από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο επίπεδο των ελέγχων οι οποίοι πρέπει να επεκταθούν κυρίως στις πύλες εισόδου του Νομού για να αποφευχθούν τυχόν κρούσματα νοθείας. Πάντως μέχρι τώρα διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος ότι δεν έχουν παρατηρηθεί τέτοια κρούσματα και για το σκοπό αυτό χρειάζεται συστηματικότερη συνεργασία μεταξύ του ΕΛΟΓ και των αρμοδίων υπηρεσιών της Νομαρχίας.

"Sponsored links"

Ο κ. Νομάρχης διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες της ΝΑΡ είναι πρόθυμες να συνεργαστούν με τον ΕΛΟΓ προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του γάλακτος και των προϊόντων του. Η προστασία του καταναλωτή υπογράμμισε, είναι υποχρέωση όλων μας και πρέπει να ξεκινά από τα στάδια παραγωγής του προϊόντος έως και την τελική διάθεση του.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live