Το πλοίο της κατάληψης και μόλυνσης – Η Ζάκρος απειλείται από ποντίκια

Κανένα σχόλιο

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι κάτοικοι της Ζάκρου εδώ και καιρό διαμαρτύρονται γιατί αδυνατούν να πάνε μπάνιο στη θάλασσά τους, επειδή εκεί έχει εγκαταλειφθεί από τα Χριστούγεννα ένα καράβι, το οποίο εκτός του ότι έχει κάνει κατάληψη της παραλίας έχει γίνει και εστία ποντικιών που μπαινοβγαίνουν από τους κάδους και συνεπώς εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους όχι μόνο γι αυτούς που πάνε και κάνουν ανυποψίαστοι εκεί μπάνιο, αλλά και σε όλους τους κατοίκους της Ζάκρου.

vapori010 Επιτέλους τι περιμένουν οι αρμόδιοι φορείς της Κρήτης και ειδικότερα ο Περιφερειάρχης και το Λιμεναρχείο, για να ενεργήσουν τα δέοντα;

"Sponsored links"

Μακης Κρασανακης

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις