ΓΕΣΑΣΕ: Παραγωγοί και καταναλωτές πληρώνουν την ανικανότητα της κυβέρνησης

Κανένα σχόλιο

Αγρότες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές πληρώνουν για άλλη μια φορά την πλήρη αδυναμία των αρμοδίων να διασφαλίσουν τους όρους ομαλής λειτουργίας της αγοράς. Αυτά επισημαίνει σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδας, και συνεχίζει: Οι υποσχέσεις υπηρεσιακών και πολιτικών στελεχών, στις συσκέψεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα ενόψει της Πασχαλινής αγοράς, για προστασία της εγχώριας παραγωγής, αποδείχθηκαν λόγια χωρίς αντίκρισμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή καμιά διασφάλιση ότι δεν θα «ελληνοποιηθούν» εισαγόμενα αμνοερίφια και αγροτικά προϊόντα.

Ο καταναλωτής σε πολλές περιπτώσεις θα πληρώσει τα εισαγόμενα προϊόντα για ελληνικά και οι παραγωγοί και κτηνοτρόφοι θα πληρώσουν με τη σειρά τους, χάνοντας δηλαδή εισόδημα , την ανικανότητα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Ανάπτυξης. Επιτέλους, οι αρμόδιοι θα πρέπει να εννοούν όσα λένε και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Η προστασία της παραγωγής και της δημόσιας υγείας είναι κάτι παραπάνω από εύκολα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις στις τηλεοράσεις.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις