Ίδρυση νεογνολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Χανίων ζητά η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κισάμου

Κανένα σχόλιο

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κισάμου έστειλε προς τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ Ν. Χανίων, επιστολή με θέμα: «Νεογνολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Χανίων» στην οποία αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε, στις 22/10/2007 είχα κάνει μία πρόταση στη ΤΕΔΚ Ν. Χανίων για να συζητηθεί το μεγάλο πρόβλημα της ίδρυσης της Νεογνολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Χανίων. Το θέμα ήρθε στο Δ.Σ. στις 5/11/2007 σαν μία απλή ενημέρωση. Παράλληλα αποφασίστηκε εάν μέχρι τα Χριστούγεννα του 2007 δεν έχει λειτουργήσει, θα έρθει το θέμα για συζήτηση στο Δ.Σ. της ΤΕΔΚ.

"Sponsored links"

Όπως είναι γνωστό μετά από τόσους μήνες η λειτουργία παραμένει στις υποσχέσεις και στα λόγια των αρμοδίων υπουργών. Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται για την κοινωνία του Ν. Χανίων, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το θέμα να παραμένει σε δευτερεύουσα θέση. Η κρισιμότητα της κατάστασης δεν μας επιτρέπει να παραμένουμε απαθείς περιμένοντας ακόμα νεότερες και ψεύτικες εξαγγελίες των αρμοδίων. Το θέμα είναι μείζονος σημασίας για τα παιδιά μας και το μέλλον του Ν.Χανίων.

Συγκεκριμένα κύριε Πρόεδρε προτείνω:

  1. Να έρθει για συζήτηση το θέμα στο επόμενο Δ.Σ. όπως έχει αποφασιστεί με το Δ.Σ. 05-11-2007.
  2. Να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για την άμεση λειτουργία της Νεογνολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Χανίων

Mε εκτίμηση
Κουνελάκης Στέλιος
Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις