Εξελίξεις στην αγροτική οικονομία και τον τουρισμό. Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Κανένα σχόλιο

Η Κομματική Οργάνωση Κρήτης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση την Κυριακή 13 Απριλίου 2008, ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα «ΑΝΔΡΟΓΕΩ» του Δήμου Ηρακλείου (2ος όροφος) με θέμα: «Εξελίξεις στην αγροτική οικονομία και τον τουρισμό. Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ο οποίος θα παρουσιάσει την πρόταση συμμαχίας και εξουσίας του ΚΚΕ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

"Sponsored links"

Θεματικές εισηγήσεις από τους Γιώργο Νταγκουνάκη- μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ «Οι εξελίξεις στην αγροτική οικονομία και η πρόταση του ΚΚΕ» , Νίκο Μανουσάκη- μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ «Οι εξελίξεις του τουρισμού στην Κρήτη και η πρόταση του ΚΚΕ», 2) σύντομες παρεμβάσεις από προσκεκλημένους φορείς και πρόσωπα.

Στόχος της εκδήλωσης- συζήτησης η οποία γίνεται στα πλαίσια των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ είναι η ανάδειξη σημαντικών πλευρών και συνάμα προβλημάτων της αγροτικής οικονομίας και του τουρισμού και η παρουσίαση της πολιτικής πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ.

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όλους όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν και να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους σε αυτή τη συζήτηση.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live