Ανακοίνωση Επιτροπής Σωματείων για την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή τα έργα κατασκευής γηπέδων τένις στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, στους χώρους όπου πρέπει να γίνει η ανακατασκευή των κερκίδων του Εθνικού Σταδίου σήμερα Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008 συνεδρίασαν οι σύλλογοι μας με θέμα την «Ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Χανίων». Μετά την συζήτηση της σημερινής κατάστασης αποφασίσαμε τα παρακάτω:

  1. stadio Δηλώνουμε την έντονη αντίθεσή μας με την συνέχιση των συγκεκριμένων εργασιών στον χώρο αυτό του Εθνικού Σταδίου, γιατί σηματοδοτεί την παραίτηση της διεκδίκησης της ανακατασκευής από την Επιτροπή Σταδίου. Καλούμε την Επιτροπή Σταδίου να ανακαλέσει την συγκεκριμένη απόφαση της και να αγωνιστεί για την ολική ανακατασκευή του Σταδίου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»
  2. Η όποια παρέμβαση τέτοιου χαρακτήρα γίνει στο Εθνικό Στάδιο πρέπει να είναι αποτέλεσμα μελέτης και απόφασης για την ολική ανακατασκευή του.
  3. Αποφασίζουμε την σύσταση επιτροπής η οποία θα προσπαθήσει να συσπειρώσει όλους τους αρμόδιους φορείς, πολιτικούς εκπροσώπους και την τοπική κοινωνία πάνω στο αίτημα για την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Χανίων, το οποίο θα περιλαμβάνει κάτω από τις κερκίδες ένα σύγχρονο προπονητήριο που θα εξυπηρετεί όλα τα αθλήματα και θα δένει αρμονικά με το περιβάλλον.
  4. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε όλους τους αρμόδιους φορείς , βουλευτές και πολιτικά κόμματα και να ζητήσουμε την συμπαράσταση τους.
  5. Δηλώνουμε ότι οι σύλλογοί μας δεν έχουν καμία διάθεση να διεκδικήσουν και να πάρουν στην κατοχή τους ούτε ένα εκατοστό από το νέο Εθνικό Στάδιο.

Θεωρούμε όμως υποχρέωσή μας να παλέψουμε για ένα έργο που θα κατευθύνει την νεολαία του τόπου μας στον Αθλητισμό και θα γυμνάζεται σε ένα περιβάλλον ασφαλές και καλαίσθητο το οποίο θα δένει απόλυτα με την όμορφη πόλη μας.

"Sponsored links"

Α.Ο.ΚΥΔΩΝ

Α.Π.Σ. ΙΩΝΙΑ 2000

Γ..Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ

Ο.Φ.Χ. ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις