Πορεία Αριστερή: Ο αγώνας για την απόσυρση του αντιδραστικού νόμου πλαίσιο συνεχίζεται

Κανένα σχόλιο

Η Πορεία Αριστερή χαιρετίζει την ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) να μην τεθούν υποψηφιότητες για τις προεδρικές εκλογές του τμήματος με αποτέλεσμα την αναστολή τους. Η ενέργεια αυτή έγινε στα πλαίσια των κινητοποιήσεων ενάντια στον αντιδραστικό νόμο πλαίσιο.

Καλούμε τους καθηγητές όλων των Πανεπιστημίων να παραδειγματιστούν από τέτοιες ενέργειες, να συνταχθούν μαζί με τους φοιτητές στον κοινό αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα του Πανεπιστημίου, του ασύλου, το δικαίωμα κάθε φοιτητή να καθορίζει μόνο του τους ρυθμούς σπουδών του, το δικαίωμα στο συνδικαλισμό.

"Sponsored links"

Καλούμε τους φοιτητές να αγνοήσουν τα όποια καλέσματα για συμμετοχή στις εκλογές. Αυτοί που τα κάνουν είτε δεν έχουν αντιληφθεί τα προβλήματα που φέρνει ο νόμος πλαίσιο είτε εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και στόχους, αντίθετους με τις αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων και της ΠΟΣΔΕΠ, ρίχνουν νερό στο μύλο της αντίδρασης.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις