Ανακοίνωση της επιτροπής Αθλητικών Συλλόγων για την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008 ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Σταύρος Δουβής ήρθε σε επικοινωνία με την επιτροπή των συλλόγων μας, ζητώντας να άρουμε τις αντιρρήσεις που είχαμε εκφράσει για την κατασκευή γηπέδων τένις στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Διαβεβαίωσε την επιτροπή ότι θα γίνει μόνο ένα γήπεδο τένις κοντά στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Χ. και τίποτα άλλο. Διαβεβαίωσε επίσης ότι δεν θα γίνει καμία κατασκευή γηπέδου 5Χ5 όπως φημολογείται, εντός του Εθνικού Σταδίου και τέλος διαβεβαίωσε ότι ο σύλλογος που θα κατασκευάσει το συγκεκριμένο γήπεδο τένις θα υπογράψει ότι δέχεται την κατάργησή του όταν γίνει η ολική ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου, χωρίς καμία προϋπόθεση.

stadio Κατόπιν των διαβεβαιώσεων αυτών η επιτροπή των συλλόγων ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Δουβή, ότι κύριος στόχος είναι η ολική ανακατασκευή του Σταδίου και ότι μετά τις δεσμεύσεις του, δεν θα φέρει πλέον αντιρρήσεις για την κατασκευή του ενός γηπέδου τένις πλησίον του κτιρίου της Αντισφαίρισης. Τον ενημέρωσε όμως επίσης ότι θα συνεχίσει ακόμη πιο έντονα τον αγώνα της για την συσπείρωση όλων των φορέων πάνω στο αίτημα της άμεσης ολικής ανακατασκευής του Εθνικού Σταδίου.

"Sponsored links"

Ο κ. Σταύρος Δουβής διαβεβαίωσε την επιτροπή ότι μόλις ολοκληρωθεί η εκκρεμότητα που υπάρχει με την Αρχαιολογία, η Γ.Γ.Α. είναι έτοιμη να συζητήσει το θέμα της ολικής ανακατασκευής του Εθνικού Σταδίου. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και καλούμε όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας, να συμμετάσχουν στην επιτροπή για την ανακατασκευή του Σταδίου. Την επόμενη ημέρα η επιτροπή μας συνάντησε κατά σειρά τους βουλευτές Χανίων κ.κ. Μανώλη Σκουλάκη, Μανούσο Βολουδάκη και Χρήστο Μαρκογιαννάκη στους οποίους εξέθεσε την σημερινή κατάσταση, τις θέσεις της επιτροπής και ζήτησε την συμπαράστασή τους στο αίτημα της ολικής ανακατασκευής του Εθνικού Σταδίου.

Και οι τρεις βουλευτές εξέφρασαν την σύμφωνη γνώμη τους με τις θέσεις της επιτροπής των συλλόγων και υποσχέθηκαν να κάνουν ότι μπορούν για να προχωρήσει το θέμα της ανακατασκευής. Από Δευτέρα θα γίνουν και άλλες συναντήσεις με πολιτικά κόμματα και φορείς, ενώ την Τρίτη προγραμματίστηκε συνάντηση με τον βουλευτή κ. Νικηφοράκη Στέλιο.

Οι Σύλλογοι

Α.Ο.ΚΥΔΩΝ

Α.Ο. ΙΩΝΙΑ 2000

Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ο.Φ.Χ. ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ

Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΑ

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live