Οι θρησκείες είναι η κατάρα της Ανθρωπότητας

Κανένα σχόλιο

Ανεξαρτήτως των αντιδράσεων που – πιθανώς – θα προκαλέσουν οι θέσεις αυτού του κειμένου, πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα: Όλες οι θρησκείες είναι η μεγαλύτερη κατάρα για την Ανθρωπότητα! Κι αυτό θα το στηρίξω με άπειρα ντοκουμέντα στη διάρκεια του κειμένου. Κόντρα στους πληρωμένους κοντυλοφόρους, ιστορικούς των Θρησκειών και θεολόγους.

Του Α. Χαρχαλάκη

"Sponsored links"

religions Λίγο – πολύ, και ανεξαρτήτως της σημειολογίας κάθε θρησκείας όλες επιμένουν πως «Η βασιλεία των ούκ έστι του Κόσμου τούτου» ή κάπως έτσι… Ας δούμε όμως το διεθνές ιμπεριαλιστικό πανόραμα, που έχει μέσα του το θρησκευτικό στοιχείο, σε σημαντικό ποσοστό. Κι ας αρχίσουμε όσο γίνεται πιο «απλά»: Ο Χριστιανισμός με δύο κύριους πυλώνες Καθολικισμό – Ορθοδοξία, και με επι μέρους αιρέσεις: Προτεστάντες, Μεθοδιστές, Κόπτες κ.α. θα μας απασχολήσει εδώ αρκετά γιατί παίζει τεράστιο ρόλο οικονομικό – πολιτικό – πολιτισμικό, αλλά και γιατί εξ αυτού η Ορθοδοξία υπήρξε (και συνεχίζει να είναι) ο νεκροθάφτης του ελληνισμού!

Μα και γενικά ο Χριστιανισμός είναι εβραϊκής (Αβραμικής) πατρότητας. Και δίνει τα…. Ρέστα του στο Γιαχβισμό των Εβραίων, όσον αφορά τη συλλογή ανυπολόγιστου πλούτου. Ειδικά βέβαια η Ορθοδοξία, εκτός του ενταφιασμού του Ελληνισμού, βαρύνεται και με το έγκλημα της παρεμπόδισης στην ανάπτυξη του αγώνα, για να απαλλαγεί το σκλαβωμένο γένος από την Τουρκοκρατία. Τα ντοκουμέντα υπάρχουν κι όποιοι θέλουν ας με διαψεύσουν…

Επίσης η Ορθοδοξία προσπαθεί, αιώνες τώρα, να κολλήσει την Βυζαντινή Ιστορία στην Ελληνική (άσχετες), και δυστυχώς σ’ ένα βαθμό δείχνει να τάχει καταφέρει. Και χύνει ποταμούς τα κροκοδείλια δάκρυα και τα σάλια, για το… «ελληνοβυζαντινό» μεγαλείο, με κορωνίδα την Αγιά Σοφιά. Τη σιγοντάρουν επ’ αυτού, μια κλίκα πλαστογράφων, από ακαδημαϊκούς έως ιστοριογράφους της πλάκας. Ελπίζω κάποτε να μάθουν την αλήθεια τα παιδιά μας! Αυτά τα ολίγα για την Ορθοδοξία, αν και θα είχα πολλές σελίδες ακόμα να γράψω.

Και ντρέπομαι ειλικρινά, για τους (ωφελιμιστικά) υποκρινόμενους πως πιστεύουν, και τα ΜΜΕ που χάσκουν ν’ αρπάξουν κάθε εκδήλωση επιβεβαίωσης της κοπαδοποίησής (μας) πότε με το «Άξιον εστί», την «Αγία ζώνη», τα «Θαύματα» και πότε με τις «Αρχιερατικές» λειτουργίες. Και τα κόκαλα «αγίων» για εισπρακτικούς λόγους….

Πολλοί εξ ημών, παριστάνοντες τους… καλούς Χριστιανούς – αν και άκρως επιλήψιμοι – επιμένουν να συνδέουν την ύπαρξη της Θρησκείας με την ηθική και το ενάρετον της ζωής των ατόμων. Όμως, να ξέρετε πως, καμία σχέση δεν υπάρχει, μεταξύ Θρησκείας και ηθικά συγκροτημένης Κοινωνίας. Αυτά είναι ζήτημα Παιδείας, οικογενειακής αγωγής, αυτογνωσίας, κατανόησης της ανάγκης αλληλεξάρτησης μεταξύ των ατόμων! Ας λείπουν λοιπόν από τους προβληματισμού, ή τις δικαιολογίες μας, τα διλήμματα που έχουν σχέση με την ανάγκη ενός εκάστου να θρησκεύεται…

Να το πω ξεκάθαρα: Και η Ορθοδοξία, και το Βατικανό, αλλά και όλα τα δόγματα – Αιρέσεις κ.λ.π. είναι εμπορικές επιχειρήσεις, με υψηλές αποδόσεις. Και όσον αφορά την Ορθοδοξία αφορολόγητες, εν αντιθέσει με τους μισθωτούς και τα φτωχομεσαία στρώματα! Πολύ… χριστιανικό… έτσι; Αχ βρε μελανοχιτώνες Σάυλωκ.

Το Βατικανό, κράτος εν κράτει – όπως και το πλούσιο «Άγιον Όρος» της Χώρας μας – έχει μακρά θητεία αντιδραστική – φασιστική, και βαρύνοντα λόγο στα Ιταλικά και διεθνή πράγματα, υποστηριχτής των πιο αδηφάγων κύκλων της Ιταλίας, και των χωρών όπου πρεσβεύεται ο Καθολικισμός. Σύν τω ό,τι είναι ένας γίγαντας οικονομικός, που «τρώει» την… αδελφή εν Κυρίω και «πτωχούλα του θεού» Ορθοδοξία!

Εκλέγει τους περισσότερους προέδρους των ΗΠΑ, που ανεξαρτήτως αν είναι Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι, έχουν αποδειχτεί οι χειρότεροι!

Ευθύνεται – μαζί με το Ισραήλ – για τη Λιβανέζικη τραγωδία, που την κρατά σε εναλλασσόμενες φάσεις υφέσεων – εξάρσεων. Οι Χριστιανοί εκεί (Καθολικοί) είναι οι μόνιμοι φίλοι – σύμμαχοι του Σιωνιστικού κράτους, και πλουτοκράτες: Φεουδάρχες, ξενοδοχειακό κεφάλαιο, διαμετακομιστικό, εμπορίας ναρκωτικών και διακίνησης γυναικών!

"Sponsored links"

Η Ιστορία του Βατικανού είναι… κεκοσμιμένη με «κοσμήματα» όπως: Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, Συγχωροχάρτια πανάκριβα, Συμβολή στον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο στο πλευρά του Φράνκο, Βοήθεια στον Μουσολίνι, παλιότερα Σταυροφορίες, Ιερά εξέταση, Παπικά στρατεύματα που ρήμαζαν τις μη καθολικές χώρες και άλλα θεάρεστα κατορθώματα… Προσπάθεια και στις μέρες μας, άρσης του σχίσματος, για νάχουμε δύο «σβέρκους βοδινούς», κατά το Βάρναλη, στο σβέρκο μας!…. Κι εκτός των άλλων, έχει συμβολή στα γεγονότα προ λίγων ετών, της Γιουγκοσλαβίας. Που την περιτρέχει η «υνιά» του, για προσηλυτισμό των Ορθοδόξων Σέρβων.

Να πούμε και μερικά πράγματα – μια που είμαστε στο χώρο του Χριστιανισμού – για τους Προτεστάντες (Διαμαρτυρόμενους). Που κρατούν τη Βόρεια Ιρλανδία σε μόνιμη διχοτόμηση από την Ιρλανδική Δημοκρατία, για λογαριασμό της Αγγλίας της Προτεσταντικής. Κρατώντας φυσικά και την Καθολική πλειοψηφία εκτός διοικητικών και οικονομικών δομών και θεσμών. Κάτι που καταγράφεται συνεχώς με αίμα, εμφύλιο και ήρωες από την Καθολική πλευρά: Μπόμπυ Σάντς (που πέθανε μετά από 75 μέρες απεργία πείνας) και άλλους. Και με τον ΙΡΑ να σφραγίζει την τρέχουσα ιστορία της Βορ. Ιρλανδίας με αίμα.

Όμως ας έρθουμε και στις θρησκείες Μουσουλμανισμό – Γιαχβισμό – Ινδουισμό. Για τον Βουδισμό και τον Ταοϊσμό δεν θα γράψω τίποτε λόγω των ολίγιστων γνώσεών μου σχετικά με αυτές.

1) Να πώ κατ’ αρχήν, πως η Μουσουλμανική θρησκεία υποθάλπει, υπό τη μορφή του Ισλαμισμού, το φανατισμό – φασισμό. Με οδυνηρές συνέπειες, έως τραγικές, και για τους λαούς που την πρεσβεύουν, αλλά και για όλο τον Κόσμο… Τα βλέπουμε μονίμως… Οι πιστοί της είναι χωρισμένοι σε δύο κύριες Αιρέσεις: Σουνίτες – Σιίτες. Θανάσιμοι εχθροί μεταξύ των, όπως έδειξε η Αμερ. Επέμβαση στο Ιράκ. Προστατεύοντας ο καθένας των διάφορα συμφέροντα: Ντόπια – εισηγμένα, δηλαδή σχετικά με τους σκοπούς της επέμβασης. Ας μην ξεχνάμε και το πρόβλημα της Αλγερίας, όπου οι Ισλαμιστές έχουν σφαγιάσει χιλιάδες ανθρώπους. Σημειωτέον πως η χώρα είναι πετρελαιοπαραγωγική, έχει πολύ φυσικό αέριο και φώσφατα. Επίσης στην Αίγυπτο δρα μια ισλαμική – φασιστική οργάνωση, οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», που δολοφονεί ντόπιους και τουρίστες, για να κρατήσει… την «καθαρότητα» του Ισλάμ, στο ζήτημα των παραδόσεων και… της τοπικής οικονομικής πραγματικότητας. Αυτό γενικά είναι το «ζουμί» και αφορά όλες τις θρησκείες, για να λέμε τα σύκα – σύκα…

2) Ο Γιαχβισμός, είναι η θρησκεία των εβραίων. Από την Βιβλική εποχή, έδειξε την… λατρεία του στο χρυσίον. Κι είχε μετατρέψει το ναό του Σολωμόντος σε τεράστιον θησαυροφυλάκιο! Βρίσκουμε στη Βίβλο εδάφια που το αποδείχνουν. Λέει ο Γιαχβέ: «εμού εστίν το αργύριον και εμού το χρυσίον, λέγει ο Κύριος των Δυνάμεων» (Αγγαίος Β! 8). «Απαν δε το αργύριον και το χρυσίον, και τα σκεύη τα χάλκινα και τα σιδηρά, είναι αφιερωμένα εις τον Κύριον, εις το θησαυροφυλάκιον του Κυρίου θέλουσι εισαχθή» (Ιησούς του Ναυή ΣΤ. 19). Αυτή η… θεϊκή ζητιανιά – μετ’ επιτάσεως – είναι και γνώρισμα του Χριστιανισμού, που βγήκε κατ’ ευθείαν από τη Γιαχβική μήτρα. Γι’ αυτό είναι πάμπλουτος!

Όμως ο Γιαχβισμός, είναι και η έκφραση του αβυσσαλέου μίσους ενάντια σε όλους τους λαούς, από τους Εβραίους, αυτή την σκοτεινή και μοχθηρή φυλή. Που ζητά ν’ απλωθεί σ’ όλη τη γη. Θαυμάστε: «θέλετε εκδιώξει πάντας τους κατοίκους της γης, απ’ έμπροσθέν σας και καταστρέψει τας εικόνας αυτών, και καταστρέψει… και θέλετε κυριεύσει την γήν, και κατοικήσει εν αυτή, διότι εις εσάς έδωκα την γήν ταύτην ως κληρονομίαν». (Αριθμοί ΛΓ! 52 – 53). Ακόμα ένα δείγμα του αβυσσαλέου Εβραϊκού μίσους, που κατά ένα μέρος του μας αφορά: «Και θα εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων σου Ελλάς και θα σε κάμω ως ρομφαίαν μαχητού» (Ζαχαρίας Θ!) και αλλού: «Ουαί εις τους κατοίκους των παραλίων της θαλάσσης, πάροικοι Κρητών…» (Σοφουίας 5 – 6). Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

3) Ο Ινδουισμός, κρατά τους πιστούς του, σε κατάσταση τριτοκοσμική: Τους έχει μετατρέψει σε λάτρεις των ζώων (ιερών αγελάδων) και σε κατάσταση απίστευτης ρευστότητας: «Ιερά λουτρά» στο βόρβορο που λέγεται Γάγγης. Καθώς και σε σφαγές ετεροδόξων, κυρίως Μουσουλμάνων. Πρακτορεύοντας τα συμφέροντα του Ινδουϊστικού Κεφαλαίου, που θέλει να νέμεται κατ’ αποκλειστικότητα τη διοίκηση και την οικονομία της χώρας. Σ’ αυτά οφείλεται η δημιουργία του Μπάγκλα Ντες. Μ’ αυτή τη λογική, διαχωρίστηκαν Ινδία – Πακιστάν.

Επίμετρον

Οι θρησκείες καταφέρνουν να υπερνικά η πίστις σε έκαστη εξ αυτών, την κοινή φυλετική καταγωγή!! Και μιλάμε για ενίοτε κοινή γεωγραφική κατοίκηση! Ξαναλέω πως είναι βασικά οικονομικές επιχειρήσεις και στηρίγματα στα αδηφάγα συμφέροντα. Και τα περί Θεογνωσίας και Θεού ή Θεών, είναι απλώς αποκυήματα του νους. Κι όσο για τους πιστούς των, που πιέζονται ασφυκτικά από τα συμφέροντα που στηρίζει και… εξαγιάζει η κάθε θρησκεία, υπάρχει και… η άλλη ζωή, η «ατελεύτητος», «ένθα απέδρη πάσα οδύνη…». Και κυρίως, το στόμα θα είναι για να …υμνολογεί τας ουρανίους δυνάμεις κι όχι για να μασάει… ώ το ιερόν ΚΕΡΔΟΣ..

Που… κόψει χέρι, όταν διανοηθεί ο άνθρωπος ν’ απλώσει χέρι στο υλικόν του αποτέλεσμα δηλαδή τον πλούτο… Το είπε και ο Μωϋσέως: «ουκ επιθυμήσεις, όσα του πλησίον σου εστίν». Και προσθέτω εγώ: Ατινα προηγουμένως ήτο σα: Μόχθος, ιδρώτας, ενίοτε και λωρίς εκ του τραχήλου σου… Ταλαίπωρε πιστέ του Χριστού, του Μωάμεθ, του Γιαχβέ, του Σίβα κι όλων των Μορμολυκείων… Σύνελθε!!!

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις