Ανακοίνωση- Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Νομού Χανίων

Κανένα σχόλιο

Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους και στο λαό των Χανίων την Επιχείρηση Αφού Χιωτάκη ΕΠΕ, η οποία απέλυσε την εργαζόμενη της Α. Αλαμάνου, Πρόεδρο της προσωρινής Διοίκησης του νεοσύστατου «Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Παρασκευής και Συσκευασίας τροφίμων και Αρτοσκευασμάτων νομού Χανίων». Καταγγέλλουμε την παράνομη απόλυση τους εκβιασμούς τα ψέματα τις συκοφαντίες και την τρομοκρατία που επιχειρεί η Επιχείρηση «Αφού Χιωτάκη ΕΠΕ» να επιβάλλει στους εργαζόμενους της και της δηλώνουμε ότι απέναντι της έχει όλο το συνδικαλιστικό κίνημα.

Απαιτούμε άμεσα την επαναπρόσληψή της Α. Αλαμάνου, καλούμε τα εργατικά σωματεία και όλους τους εργαζόμενους του Νομού Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να καταδικάσουν τις ενέργειες και μεθοδεύσεις της επιχείρησης «Αφού Χιωτάκη ΕΠΕ» και της δηλώνουμε ότι η εργοδοτική τρομοκρατία που επιχειρεί να επιβάλει στους εργαζόμενους της Δεν θα περάσει, η Πάλη και ο Αγώνας των Εργαζομένων θα την Σπάσει.

"Sponsored links"

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ευτύχης Μιχελάκης

Ο Γραμματέας

Μανώλης Νταγκουνάκης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις