Καταγγελία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Χανίων για την απόφαση του Δήμου Ακρωτηρίου να μεταφέρει τον δρόμο του Μουζουρά

Κανένα σχόλιο

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων, σχετικά με τη δημιουργία παρακαμπτήριου δρόμου προς την αμερικανική βάση της Σούδας, καταγγέλλει τη μεθόδευση του Δημάρχου Ακρωτηρίου να εισηγηθεί ξανά στις 7/ 8/ 2008 και να ζητήσει εκ νέου από το Δημοτικό Συμβούλιο ν’ αποφασίσει για ένα θέμα για το οποίο έχει ήδη παρθεί απόφαση στις 14/5/2008. Δηλαδή να μεταφερθεί ο δρόμος στο βουνό, με μοναδικό ωφελούμενο την Αμερικανική Βάση, ενώ το χωριό Μουζουράς θα αποκλειστεί από τις περιουσίες του.

Καταγγέλλουμε την επιμονή του Δημάρχου ν’ αποκλειστεί το χωριό Μουζουράς αφ’ ενός και αφ’ ετέρου να υποκύψει στις πιέσεις για τη μεταφορά αυτού του δρόμου με προφανή στόχο τη συνέχιση για απαλλοτρίωση της περιοχής για περαιτέρω επέκταση της Αμερικανικής Βάσης σε βάρος της κοινωνίας του Ακρωτηρίου. Η Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ εκτιμώντας την απειλή και τους κινδύνους ασφάλειας από τις ενέργειες του Δημάρχου, υιοθετεί θέσεις που εξυπηρετούν την Ειρήνη και την Ασφάλεια. Βασικός μας στόχος είναι η ασφάλεια του πολίτη χωρίς εκπτώσεις στις ελευθερίες και τα ατομικά του δικαιώματα.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις