“Είμαι χοίρος…”

Κανένα σχόλιο

Κάποιοι ευφάνταστοι, γόνιμοι και δημιουργικοί Θεσσαλονικείς είχαν την έμπνευση κι’ εγώ μαζί τους. Έφτιαξαν ένα αυτοκόλλητο που παριστάνει ένα ΓΑΪΔΑΡΟ να λέει: «Είμαι γάϊδαρος, παρκάρω όπου θέλω» Το κολλάνε στο μπαρμπρίζ των γαϊδάρων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μας και φαίνεται πως το κόλπο αποδίδει. Κάποιοι εκ των γαϊδάρων διαμαρτύρονται, κάποιοι πουλούν αγριάδα.

Ξέρετε, αυτοί που παρκάρουν σε γωνίες, σε στροφές, σε πεζοδρόμια, σε διπλές, σε τριπλές γραμμές και όπου βάλλει ο νους σου. Έχω μια έμπνευση. Να αντιγράψομε τους Θεσσαλονικείς διευρύνοντας τον ζωολογικό κήπο. Πώς; «Είμαι Χοίρος και παρκάρω προχείρως»

"Sponsored links"

ΦΩΤΗΣ

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις