Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων για το Κρητικό ελαιόλαδο και την κατοχύρωσή του ως Π.Ο.Π.

Κανένα σχόλιο

Η μακροχρόνια, επίπονη και σοβαρή προσπάθεια του ΣΕΔΗΚ για να κατοχυρώσει το Κρητικό ελαιόλαδο ως προϊόν ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ Κρήτης), κρίνεται από τα πλέον θετικά βήματα ούτως ώστε αυτό να πάρει τη θέση που του αρμόζει στην αγορά. Και ενώ αυτή η προσπάθεια βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής της παρατηρούνται παρεμβάσεις από τρίτους οι οποίες την υποσκάπτουν.Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ελαιοπαραγωγών της Κρήτης αλλά ταυτόχρονα τους οδηγούν σε οικονομική εξαθλίωση.

elia Η λύση που προτείνει ο ΣΕΔΗΚ είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει την εμπορία του Κρητικού ελαιολάδου από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται σήμερα και επιπλέον ανοίγει το δρόμο για σύγχρονες μορφές συνεταιρισμού στον αγροτικό τομέα.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις