Διημερίδα για την απασχόληση σε τοπικό επίπεδο

Κανένα σχόλιο

H Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οργανώνει διημερίδα με θέμα: «Ολοκληρωμένες Δράσεις για την Απασχόληση σε Τοπικό Επίπεδο – Εμπειρίες από την εφαρμογή και προοπτικές» στα Χανιά στις 23-24 Οκτωβρίου 2008. Στόχος της εκδήλωσης είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων και η μεταφορά εμπειριών και καλών πρακτικών από την εφαρμογή των Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της προγραμματικής περιόδου 2000-2006.

Ειδικότερα, θα καλυφθούν οι κάτωθι θεματικές ενότητες:

"Sponsored links"

  • Σχεδιασμός και υλοποίηση Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων για την Απασχόληση σε Περιφερειακό και Τοπικό Επίπεδο.
  • Δημιουργία Τοπικών Δικτύων ή άλλων ενδιάμεσων δομών για την Προώθηση της Απασχόλησης
  • Παρουσίαση αποτελεσμάτων και καλών πρακτικών από Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της περιόδου 2000-2006
  • Παρουσίαση καλών πρακτικών από την υλοποίηση προγραμμάτων για την απασχόληση στην Ευρώπη
  • Στρατηγικός σχεδιασμός και προγραμματισμός δράσεων σε Περιφερειακό και Τοπικό Επίπεδο για την νέα προγραμματική περίοδο

Στο πλαίσιο της διημερίδας θα πραγματοποιηθεί Έκθεση με υλικό δημοσιότητας – προβολής που έχει παραχθεί τόσο από τις 13 Διαχειριστικές Αρχές των ΠΕΠ, όσο και από επιλεγμένους Τελικούς Δικαιούχους στο πλαίσιο εφαρμογής των Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων για την Απασχόληση της προγραμματικής περιόδου 2000-2006.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις