Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Ριζική Ανατροπή του Πολιτικού Σκηνικού

Κανένα σχόλιο

Η νεότευκτη Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Ριζική Ανατροπή του Πολιτικού Σκηνικού διοργανώνει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι (ώρα 12.00) της Τετάρτης 23ης Ιουλίου 2008, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, με αντικείμενο την ανάγκη ριζικής αλλαγής του κομματικού συστήματος της χώρας και την αναζωογόνηση της ελπίδας των Ελλήνων πολιτών για ένα καλύτερο συλλογικό μέλλον. Η συνέντευξη τύπου θα γίνει με αφορμή τη συμπλήρωση 34 χρόνων μεταπολίτευσης από την 24η Ιουλίου 1974, ημέρα όχι πλέον γιορτής αλλά περίσκεψης για την δημοκρατία που με τόσους αγώνες και θυσίες κατακτήθηκε στον τόπο μας.

Στη συνέντευξη, οι εκ των συντονιστών της πρωτοβουλίας Μελέτης Μελετόπουλος, Νίκος Ράπτης και Γιάννης Σακιώτης, θα παρουσιάσουν τη Διακήρυξη της 24ης Ιουλίου 2008 και κατάλογο γνωστών προσωπικοτήτων, ανθρώπων του πνεύματος, της επιστήμης, των γραμμάτων, της τέχνης και της κοινωνίας πολιτών, που υιοθετούν την πρωτοβουλία. Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις εκ μέρους των υπογραφόντων και συζήτηση με τους εκπροσώπους του τύπου.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις