Αγέλες αδέσποτων σκύλων σκοτώνουν οικόσιτα ζώα στην Αγυιά

Κανένα σχόλιο

Καταγγελίες έχουν φθάσει τις τελευταίες ημέρες στην εφημερίδα για αγέλες άγριων αδέσποτων σκύλων στην περιοχή της Αγυιάς που σκοτώνουν οικόσιτα ζωά.

Πιο συγκεκριμένα, αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε κότες μέσα σε κλειστό χωράφι στην περιοχή του Βαμβακόπουλου σκοτώνοντας 4 πτηνά.

Το ίδιο συνέβη και στην περιοχή κοντά στις φυλακές Αγυιάς όπου αγέλη 6 αδέσποτων σκύλων εμφανώς αγριεμένων, σκότωσαν 5 κότες από κλειστό χωράφι. Μάλιστα, όπως μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης, αρκετά από τα σκυλιά είχαν λουριά, κάτι που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι πρόκειται για σκυλιά τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα παράτησαν.

"Sponsored links"

Είναι ξεκάθαρο ότι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες σκύλων είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών, παρατούν τα σκυλιά τους τα οποία δημιουργούν αγέλες, αγριεύουν και αποτελούν μετά πρόβλημα για τις κοινότητες στις οποίες ζουνε.

Ο Δήμος οφείλει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα ενώ η πολιτεία οφείλει να αυστηροποιήσει τις ποινές για όσους ανεύθυνους παρατούν τα σκυλιά τους στο δρόμο.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις