Αγρότες των Χανίων: Μας λένε ότι είμαστε σε πόλεμο αλλά μας ζητάνε να πληρώσουμε τις σφαίρες για να πολεμήσουμε τον εχθρό

Κανένα σχόλιο

Αγανακτισμένη η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα του κορονοϊού.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, το δεύτερο κύμα της πανδημίας έβγαλε στην επιφάνεια την εγκληματική πολιτική που αφήνει το λαό απροστάτευτο.

Αναλυτικά:

"Sponsored links"

«Η κυβέρνηση προχώρησε σε ένα ακόμη lock down με καταστρεπτικές συνέπειες για το εισόδημα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, του λαού συνολικότερα. Δεν αξιοποίησε ούτε στο ελάχιστο την πίστωση χρόνου που της δόθηκε στο πρώτο lock down για να ενισχύσει συνολικά το Δημόσιο Σύστημα Υγείας το οποίο τώρα είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Μας ρίχνουν αναίσχυντα το φταίξιμο για την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αλλά κανείς από όλους αυτούς που κυβερνούν όχι μόνο σήμερα αλλά τα τελευταία χρόνια δεν βγήκε να ζητήσει συγγνώμη, να απολογηθεί στον λαό για τα 15 νοσοκομεία και τα 10.0000 κρεβάτια που έκλεισαν την τελευταία δεκαετία. Για τα νοσοκομεία λοιμωδών νοσημάτων που έκλεισαν με το γελοίο επιχείρημα ότι πλέον δεν υπάρχουν επιδημίες.

Έχουν αφήσει τα Κέντρα Υγείας στην ύπαιθρο με κενά σε προσωπικό και μέσα τα οποία θα μπορούσαν υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις να αποτελέσουν κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου.

Αντί να επιτάξουν τις ιδιωτικές δομές Υγείας τις οποίες καλοταΐζαν τόσα χρόνια τις χρυσοπληρώνουν για τις υπηρεσίες τους τώρα που υπάρχει ανάγκη.

Μας λένε με λίγα λόγια ότι είμαστε σε πόλεμο αλλά μας ζητάνε να πληρώσουμε τις σφαίρες για να πολεμήσουνε τον εχθρό!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

Στηρίζουμε τον αγώνα των υγειονομικών και τις κινητοποιήσεις στις 12 Νοέμβρη

Ενώνουμε την φωνή μας με την δική τους και διεκδικούμε αγωνιστικά:

"Sponsored links"

 Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με επείγουσες διαδικασίες. Μονιμοποίηση
όλων των συμβασιούχων.

 Να στελεχωθούν πλήρως το νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του Νομού.

 Γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Είναι απαράδεκτο σε αυτές τις
συνθήκες να παρατηρούνται ελλείψεις υγειονομικού και αναλώσιμου υλικού στα
νοσοκομεία.

 Να υπάρξει πλήρης εξοπλισμός όλων των δημόσιων υπηρεσιών με τα προβλεπόμενα είδη
απολύμανσης και προφύλαξης, παρεχόμενα δωρεάν από το κράτος στον πληθυσμό, για
να σταματήσει η απαράδεκτη αισχροκέρδεια.

 Να αντιμετωπίζονται όλα τα προβλήματα Υγείας δωρεάν»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις