Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: «Το μάθημα big brother δεν θα εφαρμοστεί»

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών αναφέρεται στη χθεσινή κινητοποίηση στα Χανιά:

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών χαιρετίζει τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους μαθητές και τους φοιτητές που και σήμερα με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έδωσαν δυναμική απάντηση στα αντιεκπαιδευτικά σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ και του Υπουργείου Παιδείας!

Στο επίκεντρο και πάλι βρέθηκαν το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, με κύριο αίτημα να μην κατατεθεί, και το οποίο μεταξύ άλλων αυξάνει τον αριθμό μαθητών ανά τάξη, μετατρέπει το Λύκειο σε εξεταστικό κέντρο και υψώνει νέους ταξικούς φραγμούς στην εκπαίδευση. Παρά τις τάχα υποχωρήσεις που δηλώνει η υπουργός παιδείας σχετικά με το μέγιστο αριθμό μαθητών στην τάξη και το έτος φοίτησης στα ΕΠΑΛ, δεν αλλάζει τον πυρήνα των αντιδραστικών μέτρων που φέρνει στο σύνολό του το νομοσχέδιο σύμφωνα πάντα με τις κεντρικές κατευθύνσεις ΕΕ και ΟΟΣΑ και πατώντας στο χαλί που έστρωσαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις!

"Sponsored links"

Ο στόχος ένας και διαχρονικός: προσαρμογή του σχολείου στις ανάγκες της αγοράς και τσάκισμα των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών του λαού!

Επιπλέον καταγγέλθηκε η πολιτική κυβέρνησης και Υπουργείου, που αντί να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών με το άνοιγμα των σχολείων, μέσα στο Σαββατοκύριακο προχώρησαν στην έκδοση της κατάπτυστης Υπουργικής Απόφασης για την online αναμετάδοση του μαθήματος, που μετατρέπει την εκπαιδευτική διαδικασία σε ριάλιτι!  Απαιτήθηκε εδώ και τώρα η απόσυρσή της!Το μάθημα big brother δεν θα εφαρμοστεί!

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις