19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αδελφός Γιάννη Παρασκάκη: “Δεν ισχύει τίποτα απ’ ότι αποκαλούν τον αδερφό μου”

Ημερομηνία:

Ο αδελφός του Γιάννη Παρασκάκη, του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Suzanne Eaton, με ανάρτησή του υποστηρίζει ότι ο Γιάννης Παρασκάκης είναι αθώος.

Μάλιστα, τον καλεί να κάνει υπομονή ενώ του λέει: “θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω στην οικογένεια μας”.

Διαβάστε τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook:

Τι πιστεύω εγώ σαν αδερφός του Γιάννη παρασκάκη…

Λοιπόν,ξέρω ότι όλλο αυτό το διάστημα που λυπεί ο αδερφός μου είναι ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια μας.Ξέρω τον αδερφό μου,δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν.Όλο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο,είναι ένα παραμύθι,δεν ισχύει τίποτα απότι τον αποκαλούν τον αδερφό μου.Αυτό που κάνουν τώρα στον Γιάννη είναι άδικο.Γιάννη κάνε υπομονή,θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω στην οικογένεια μας…

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...