20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αινιγματική ανακοίνωση Αστυνομικών Χανίων: Ενημερώνουμε τον «επενδυτή» που μας απειλεί ότι τα Χανιά είναι μικρά

Ημερομηνία:

Μία αν μη τι άλλο αινιγματική ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων.

Στην ανακοίνωση αφού συγχαίρονται δημόσια οι αστυνομικοί για σύλληψη διαρρήκτη οχημάτων αναφέρονται στις απειλές που δέχτηκαν χαρακτηρίζοντας τον εγκληματία «αλλοδαπό επενδυτή» και επιστρέφοντας τις απειλές σημειώνουν για το συγκεκριμένο «επενδυτή» ή άλλους αντίστοιχους ότι «όσο μικρά είναι τα Χανιά για τους συναδέλφους μας…άλλο τόσο μικρά είναι και για τους ίδιους…»

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Αναλυτικότερα συνελήφθη την 19-08-2020 μεταμεσονύκτιες ώρες αλλοδαπός από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο οποίος διέρρηξε οχήματα στην Πλατεία Μαρκοπούλου της πόλης μας.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω συλληφθείς εντοπίσθηκε «επί τω έργω» εντός οχήματος προσπαθώντας να αφαιρέσει αντικείμενα, ενώ κατά τη σωματική του έρευνα ανευρέθηκε στην κατοχή του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι. Παράλληλα, από τον έλεγχο στην περιοχή διαπίστωσαν οι συνάδελφοί μας, έτερο διαρρηγμένο όχημα από τον ανωτέρω συλληφθέντα.

Κατά την προσαγωγή του, ο ανωτέρω αλλοδαπός «επενδυτής» απείλησε συνάδελφό μας του Τ.Α.Ε. Χανίων λέγοντάς του ότι «τα Χανιά είναι μικρά και όταν βγω έξω θα δεις τι θα πάθεις!».

Ενημερώνουμε λοιπόν το συγκεκριμένο «επενδυτή» ή άλλους αντίστοιχους ότι όσο μικρά είναι τα Χανιά για τους συναδέλφους μας…άλλο τόσο μικρά είναι και για τους ίδιους…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...