Αισιοδοξία παρά την κρίση του κορωνοϊού – Αύξηση 45% στις καταθέσεις στην Τράπεζα Χανίων

Κανένα σχόλιο

Αύξηση που ξεπερνά το 45% στις καταθέσεις κατέγραψε η Τράπεζα Χανίων το 2019 όταν ο μέσος όρος πανελληνίως είναι μόλις 6%. Αυτό είπε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας κτά την ετήσια γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηλε την Κυριακή το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ.

Η παρουσία των μετόχων και φίλων της τράπεζας ήταν περιορισμένος, λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού, όμως το κλίμα ήταν αισιόδοξο αφού πέραν της αύξησης στις καταθέσεις, αυτή τη στιγμή τα ταμειακά διαθέσιμα της Τράπεζας ξεπερνούν τα 370 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τη χρονιά της πανδημίας ο κ. Μαρακάκης αν και εξέφρασε την ανησυχία του σημείωσε ότι:

"Sponsored links"

“υπήρξε μια πρωτόγνωρη αλλαγή στην Ευρώπη, όμως έχουν παρθεί σημαντικά μέτρα τα οποία θα είναι μοχλός για την τοπική οικονομία”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις