Αιτήσεις για τους υποψηφίους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Κανένα σχόλιο

Η  Διεύθυνση Δ.Ε. Χανίων ενημερώνει ότι η Αίτηση- Δήλωση των υποψηφίων ΓΕΛ & ΕΠΑΛ για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς & η αίτηση για ενδοσχολικό απολυτήριο υποβάλλεται ηλεκτρονικά στα Λύκεια, από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου έως  & την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου του 2015.

Όσον αφορά τους αποφοίτους που επιθυμούν να είναι ξανά υποψήφιοι, η αίτηση – δήλωση υποβάλλεται από τον ίδιο ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του, στο σχολείο  από το οποίο αποφοίτησε ή στο Λύκειο πλησιέστερο στην κατοικία του.

Για περισσότερες πληροφορίες & διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΣΥΠ Χανίων (τηλ.28210-20235, 28210- 28135),  στα ΓΕΛ   ή στα  ΕΠΑΛ των Χανίων

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις