19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ακυρώνει τα πακέτα για ολη την Ελλάδα εκτός από τα Χανιά η φινλανδική Aurinkomatka

Ημερομηνία:

Aκυρώνονται τα πακέτα διακοπών του φινλανδού τουρ οπερέιτορ Aurinkomatka για Σαντορίνη, Σύβοτα, Λευκάδα και Πάργα που ήταν προγραμματισμένα την περίοδο από 1η έως 31η Μαΐου 2021, εξαιτίας των αλλαγών στο πρόγραμμα πτήσεων της Finnair.

Εκτός από τους ελληνικούς προορισμούς ακυρώνονται και τα πακέτα για Μαδέρα, Καλαβρία, Μαρμαρίδα και Μαγιόρκα.

Στους ταξιδιώτες προσφέρεται επιλογή αλλαγής ταξιδιού ή επιστροφής χρημάτων της κράτησης. Προηγουμένως, ο τουρ οπερέιτορ είχε ακυρώσει όλα τα ταξίδια με έναρξη έως τις 30 Απριλίου 2021.

Αντίθετα, σύμφωνα με την μέχρι τώρα πληροφόρηση, τα πακέτα Μαΐου για Χανιά την Κυριακή, για Ρόδο την Κυριακή, για Gazipasa την Παρασκευή και για Μάλαγα το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν κανονικά και γι αυτά θα προσφερθούν πιο ευέλικτες προϋποθέσεις αλλαγής κράτησης και ακύρωσης.

Τα πακέτα από την 1η Ιουνίου και μετά θα πραγματοποιηθούν ως έχουν και θα προσφερθούν γι αυτά πιο ευέλικτες προϋποθέσεις αλλαγής κράτησης και ακύρωσης.

Το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαϊου, ο τουρ οπερέιτορ θα επανεξετάσει τη δυνατότητα πραγματοποίησης των πακέτων June Sun Trip στην Κρήτη (Πτήσεις προς Χανιά και Ηράκλειο), Ρόδο, Σαντορίνη, Πάργα, Σύβοτα και Λευκάδα, μεταξύ άλλων.

Τα ταξίδια πόλης θα πραγματοποιηθούν κανονικά από την 1η Μαΐου 2021 σε όσες χώρες δεν έχουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς και περιλαμβάνονται στο πτητικό πρόγραμμα της Finnair.

tornosnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...