Ακύρωση πακέτων της Jet2 Holidays προς Ζάκυνθο και Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Σε επέκταση της ακύρωσης πτήσεων και ταξιδιωτικών πακέτων προς τη Ζάκυνθο και την Κρήτη έως και τις 31 Οκτωβρίου προέβη η βρετανική tour operator Jet2 Holidays, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τουριστικών ειδήσεων TTG.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στην TTG ότι τα ταξιδιωτικά πακέτα προς τα δύο νησιά από τη Βρετανία ακυρώνονται και ότι οι πελάτες θα λάβουν πλήρη αποζημίωση.

Η Ζάκυνθος και η Κρήτη είναι μεταξύ των ελληνικών νησιών οι ταξιδιώτες από τα οποία υποχρεώνονται να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών όταν φτάσουν επί βρετανικού εδάφους.

"Sponsored links"

Αρχικά η Jet2 είχε ανακοινώσει ακύρωση ταξιδιών προς την Κρήτη έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις