Αλλάζει εικόνα το Δημαρχείο Κισσάμου – Ανάπλαση Πλατείας και τοποθέτηση Ανδριάντα Ειρηναίου Γαλανάκη

Κανένα σχόλιο

Υπογράφηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Δημαρχείου για τοποθέτηση Ανδριάντα Ειρηναίου Γαλανάκη», στα γραφεία του Δήμου Κισσάμου, παρουσία του Δημάρχου Κισσάμου, Θεόδωρου Σταθάκη και τον ανάδοχο του έργου, Κοινοπραξία Μαραβελάκη Σταύρο – Μανουσάκη Στυλιανό – Τσαλίκη Μιχαήλ. Το έργο προϋπολογισμού μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 73.994,68 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ανάπλαση της πλατείας και της τοποθέτησης του ανδριάντα του Μακαριστού Μητροπολίτου Ειρηναίου Γαλανάκη, έχει σκοπό να δώσει τιμή και μνήμη στο πρόσωπο του αοιδίμου Μητροπολίτη, για το πολύτιμο έργο και την ανιδιοτελή προσφορά του στον τόπο μας.

Στο πλαίσιο της ανάπλασης της Πλατείας του Δημαρχείου θα αναδειχθεί και θα αξιοποιηθεί ένα από τα κεντρικά σημεία της πόλης, ως χώρος αναψυχής των κατοίκων της περιοχής και του πλήθους επισκεπτών, συμβάλλοντας στην περαιτέρω τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις