«Αλλάζουμε σελίδα»: Άρθρο Γιώργου Μαρκουλάκη, υποψήφιου προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Χανίων

Κανένα σχόλιο

Τη Κυριακή ενωμένοι προχωράμε μπροστά για τη Ν.Δ. που μας αξίζει, για τα Χανιά που ονειρευόμαστε.

Λίγες μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές αισθάνομαι την ανάγκη ως υποψήφιος πρόεδρος για τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας να μοιραστώ μαζί σας  το όραμα μου για τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά.

Ήμουν είμαι και θα είμαι ένας απλός στρατιώτης στο πλευρό του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, βοηθώντας όσο μπορώ τον τόπο μου και τους συντοπίτες μου, ώστε να βάλω και το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια του να κάνει πράξη το όραμα του, να αλλάξει τη χώρα οδηγώντας την στην ανάπτυξη και την ευημερία.

"Sponsored links"

Η ευθύνη είναι μεγάλη, οι απαιτήσεις υψηλές, χρειάζονται ατελείωτες ώρες δουλειάς, εμπειρία, ικανότητα και συνεργασία με όλους, πράγματα που έχω δείξει ότι μπορώ να προσφέρω, καθώς κανείς δεν περισσεύει. Στο δρόμο αυτό πηγαίνουμε χέρι-χέρι με τους δοκιμασμένους παλιούς και έχουμε μια τεράστια αγκαλιά για όλους εκείνους τους νέους που καθημερινά πλαισιώνουνε και συστρατεύονται στον αγώνα μας, όπως αποδεικνύεται από την θεαματική εγγραφή νέων μελών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πεποίθηση μας είναι ότι πρέπει να προσθέτουμε δυνάμεις για να πολλαπλασιάζουμε δυνατότητες, αυτό εξάλλου είναι και το πολιτικό πρόταγμα του αρχηγού μας. Η επιτυχία έρχεται πάντα μέσα από την ομαδικότητα ώστε όλοι μαζί να δούμε, τη Νέα Δημοκρατία να βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, τα Χανιά στη θέση που τους αξίζουν και περήφανοι να καμαρώσουμε στις επόμενες εκλογές τον τέταρτο Χανιώτη Πρωθυπουργό.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις