Αλλαγές προαναγγέλλει η διοίκηση του ΕΒΕΧ… με την αλλαγή του χρόνου

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση διοίκησης Επιμελητηρίου Χανίων:

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου ενημερώνει τα μέλη του φορέα ότι από το νέο έτος στο ΕΒΕΧ θα υπάρξουν αλλαγές και επαναπροσδιορισμοί.

Ο Πρόεδρος μαζί με όλους τους συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης του Επιμελητηρίου Χανίων, θα κάνουν απολογισμό της διετίας που πέρασε (στόχοι που επιτεύχθηκαν και παραλείψεις). Η επόμενη διετία θα είναι καθοριστική, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί με πλήρη επιτυχία το πρόγραμμα της διοίκησης μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις