Αλλαγή διοίκησης στην Αμερικάνικη Βάση της Σούδας

Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 3 Αυγ 2018, πραγματοποιήθηκε στην Αμερικανική Βάση Σούδας, η αλλαγή διοικήσεως.

Τον Πλοίαρχο Brad Collins που διετέλεσε διοικητής της επί διετία, διαδέχθηκε ο Πλοίαρχος Ryan Tewell. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση που προσέφερε το απερχόμενος Διοικητής, στη λέσχη της 115 ΠΜ.

Ο Ροταριανός Όμιλος Χανίων ήταν προσκεκλημένος στην τελετή και παρευρέθησαν πλην του προέδρου Εμμ. Δελάκη και του Γεν. Γραμματέα Κωτσιόπουλου Δημ. και πολλοί άλλοι ροταριανοί.

"Sponsored links"

Στη μία φωτό διακρίνονται ο απερχόμενος Διοικητής μετά της συζύγου του μαζί με τον πρόεδρο και τον Γραμματέα του Ρόταρυ και στο βάθος ο Αμερικανός Πρεσβευτής Geoffrey Pyatt, ενώ στην άλλη ο παραλαβών Διοικητής πλαισιωμένος από τον επίτιμο ροταριανό Εμμ. Σταματάκη επιχειρηματία και τους πρόεδρο και γραμματέα του Ομίλου.

Διαβάστε εδώ ένα βιογραφικό του νέου διοικητή των βάσεων.

Φωτό 1
Φωτό 2

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις