Ανέβηκαν τον Ψηλορείτη με μηχανές enduro, προκαλώντας αντιδράσεις | Βίντεο

2 Σχόλια

Πριν ένα χρόνο, κάποιοι κατέβηκαν τον Ψηλορείτη με ποδήλατα. Τώρα βρέθηκαν άλλοι που ανέβηκαν στην κορφή του Ψηλορείτη με μηχανές enduro. Κάλυψαν μάλιστα αυτή τους την προσπάθεια με action κάμερες προσδεμένες στα κράνη τους με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Μικρό μέρος του βίντεο αναρτήθηκε και στη σελίδα festivalaki, όμως οι αντιδράσεις των επισκεπτών δεν ήταν οι αναμενόμενες αφού η μεγάλη πλειοψηφία τους εξέφρασε τον θυμό τους γι’ αυτή την κίνηση των μοτοσικλετιστών αφού όπως τονίζουν είναι παράνομο και βλαπτικό για το ευαίσθητο οικοσύστημα της περιοχής.

Δείτε το βίντεο όπως αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb:

"Sponsored links"

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 Σχόλια

  1. εγκεφαλικά ατακτοποίητος

    xaxaxaxax το οικοσύστημα !!! ποιο οικοσύστημα ωρέ? τα βράχια και το θυμάρι? ρε μάγκες και σεις μετακινήσατε πολλές πέτρες μέχρι να ανεβείτε….χαχαχαχαχα!!

  2. MO

    I am sure it is forbidden to bring these bikes on the mountain of UNESCO GEOPARK PSILORITIS !!! As a lover of nature and living in the area I tell the organisers, the sponsors as well as the people who drive up the mountain : be ashamed!!! if you want to be sportish – walk to the top!!!

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today