«Αναγεννησιακοί κήποι» την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων  και ο  Πολιτιστικός Σύλλογος  “Φίλοι της Ιταλίας Amici d’ Italia” διοργανώνουν εκδήλωση τη Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, με θέμα: “Αναγεννησιακοί κήποι – Giardini all’italiana”

Πρόκειται για τη σύντομη ιστορία του ιταλικού κήπου” με την επιμέλεια της βιολόγου-βοτανολόγου Costanza Dal Cin D’Agata. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και τη μουσική συμμετοχή του κιθαρίστα και σύνθετη Tiziano Calabrese.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της τέχνης και του ιταλικού πολιτισμού και έχει σαν σκοπό τη γνώση και τη διάδοση μιας από τις πιο σπουδαίες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές κληρονομίες της Ιταλίας. Το θέμα της παρουσίασης αφορά την ιστορία, τις μορφές και την εξέλιξη του ιταλικού κήπου της Αναγέννησης, μέσα τα σημαντικότερα παραδείγματα της Ρώμης και της Φλωρεντίας, αλλά και με την ανακάλυψη μερικών λιγότερα γνωστών πραγματοποιήσεων της εποχής, σε όλη τη χερσόνησο.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις