Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Δίχως να υπάρξουν απρόοπτα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αεροδρόμιο Χανίων αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου τύπου Boeing 737 της εταιρείας TUI. Η αιτία ήταν τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της πτήσεις από Χουργκάρντα Αιγύπτου προς Μάντσεστερ Αγγλίας.

Στο αεροπλάνο υπήρχαν 150 επιβάτες και το πλήρωμα με τους ειδικούς να εξετάζουν το πρόβλημα για να αποφασιστεί αν μπορούν να ταξιδέψουν για το ταξιδι της επιστροφής με το συγκεκριμένο αεροπλάνο ή αν θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν στα Χανιά και να πετάξουν με άλλη πτήση.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις