Αναζητώντας την προέλευση της Μεσογειακής Διατροφής, στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Στο Συνεδριακό Κέντρο του ΜΑΙΧ και στο διάστημα 16-22 Ιουλίου 2018, πραγματοποιείται για 2η χρονιά το καλοκαιρινό σχολείο του Τμήματος Κινησιολογίας και Υγείας του Πανεπιστημίου ”Rutgers, The State University of New Jersey”.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διεξαχθεί σεμινάριο μαγειρικής για την Μεσογειακή Δίαιτα μέσω της Κρητικής Διατροφής από το Σεφ του ΜΑΙΧ κο Γιάννη Αποστολάκη και τη βοηθό σεφ (sous-chef) κα Γιώτα Τσουνάπη την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 από τις 13.00 έως τις 16.00.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις